komfyrvakt kampanjen

Jorunn  Hansen med sin nye komfyrvakt

Jorunn er vår heldig utvalgte kunde som har fått en gratis komfyrvakt i regi av den nasjonale komfyrvaktkampanjen til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

- Vi i det lokale eltilsynet ønsket i denne kampanjen å dele ut en komfyrvakt til noen som har bruk for det, og kanskje ikke har det fra før av. På denne måten kan vi bidra til en sikrere hverdag for Jorunn som ikke hadde komfyrvakt installert i leiligheten sier Helge Bjerkelund, leder for det lokale eltilsynet,

Vi i Vesterålskraft sammen med Helge, tok med komfyrvakt, verktøy, håndsprit og munnbind og dro på besøk til Jorunn for å installere den nye komfyrvakten og slå av en prat om sikkerhet i hjemmet.

Når vi spør Jorunn hva hun tenker om komfyrvakt svarer hun at det høres ut som en veldig god ide, og den virker også ganske enkelt å bruke. Komfyrvakten vi installerte i dag har bare en knapp, og da blir den også enkel å forholde seg til.
Jorunn har allerede i bestilling komfyrvakt til huset i Hognfjorden og regner med den er på plass om kort tid.
Hun syntes også det var hyggelig med besøk, og at hun gleder seg til hverdagen blir mer normal og man kan treffe flere mennesker igjen.

Følg oss på: Vestall AS Postboks 103, 8401 Sortland Tlf: 76 11 25 01 Personvern & cookies