Nabohjelp

Nabohjelp

Det ble en travel helg for montørene våre. Fredag kl. 16:00 ble det varslet at 827 strømkunder hos Andøy Energi var blitt strømløse som følge av et sett med stolper som var brukket og brent ned. Et montørlag på 4 personer fra Vestall hev seg i bilene og kjørte til Andøya for å bidra med bytte av stolper slik at de raskest mulig kunne få strømmen tilbake.

For at ikke alle kundene skulle være strømløse over lengre tid gjorde Andøy Energi soneutkoblinger slik at det var strøm i noen områder mens montører fra både Andøy Energi og Vestall jobbet med å få mastene på plass, samt rette andre feil i lavspentnettet.

Andøy Energi's montører var ute på feilretting fra natt til fredag kl. 02.00 og kl. 16.00 fredag ettermiddag rullet 4 mann fra oss ut for å bistå Andøy Energi. Natt til lørdag ca. kl. 00.30 var strømmen meldt tilbake og våre montører tilbake på tur hjem igjen.I tillegg ble det også sendt ut et aggregat på lån til Andøy Energi i løpet av søndag for å bidra til å avlaste nettet mens andre feil blir utbedret.

Følg oss på: Vestall AS Postboks 103, 8401 Sortland Tlf: 76 11 25 01 Personvern & cookies