Trenger du byggestrøm?

Vestall vil fra 01.01.2021 ikke leie ut byggestrømskap lenger.

Kunde må nå leie dette gjennom bedrifter som tilbyr denne tjenesten.

Ved bestilling må godkjent elektro installatør sende inn en henvendelse til Vestall om tilkobling av byggestrøm. Dette gjøres via vår kundeportalen på vår nettside: www.vestall.no

Sluttkunde/fakturamottaker må bekrefte bestillingen via kundeportalen. Dette gjøres i samme sak som elektro installatør sender inn for tilkobling av byggestrøm.

Vestall vil montere måler i byggestrøm kasse/sentral og tilknytte denne til vårt nett. Tilknytting vil foretrukket være i nærheten av vårt eksisterende nett, f. eks ved nettstasjon, kabelskap eller stolpe.

Ved opphør av byggestrøm vil vi demontere måler og frakoble anlegg fra strømnettet.

Ved bygging av nytt anlegg er det mulig å benytte stikkledningen inn til boligen som tilførsel til "byggestrøm" i anleggsperioden. Dette forutsetter at stikkledning er lagt og tilknyttingsskap (NEK399) er montert i henhold til Vesterålskraft sine spesifikasjoner og er godkjent av saksbehandler i din forespørsel om tilknytting, kapasitetsøkning eller endring (skal være sendt inn til Vesterålskraft Nett når du bygger nytt anlegg).

Ofte er dette en billigere løsning enn å leie byggestrømskap. Forhør deg med din elektro installatør om dette er mulig for deg.

Følg oss på: Vestall AS Postboks 103, 8401 Sortland Tlf: 76 11 25 01 Personvern & cookies